2009/01/14

Čo je za tým?

Už je všetko jasné, kto je väčší a kto menší vinník, kto je postihnutý viac, kto menej a kto totálne. Samozrejme ide o plyn. Chcel som dodržať bobríka mlčania až kým nezačne k nám prúdiť plyn z východu, ale to by som asi musel tento blog nadlho opustiť. Vsjo jásno, sa tam hovorí a tiež sa tam hovorí, že za tým všetkým je v pozadí ešte väčší brat.

Po dnešnej diskusii s odborníkmi na TA3 je jasné, že v rámci Ukrajiny je niekoľko alternatívnych riešení, jedna zlá a dve ešte horšie, ani jedna dobrá správa pre nás... Takže nechajme plyn plynom, počkajme si, ako sa to vyvrbí, lebo čo neovplyvníme, to nech plynie tak, ako chcú mocní na nebi... Rád by som písal o niečom pozitívnom a príjemnom, ale kde vziať a nekradnúť?

Počasie nám pripravilo pravé zimné radovánky. Vytiahol som auto z garáže a hneď na skle primŕzal dážď. Cesty sú ešte zasolené, tak nemrzli, ale ak sa trochu ochladí, bude to ako sklo, možno do rána. Lepšie bude sedieť doma. Veď sa to už aj na cestách prejavilo zvýšením aj neatmosférických "zrážok". Zdá sa, že mnohí sa stále niekam bezdôvodne a nezodpovedne ponáhľajú.

4 komentáre:

  1. dnes, skoro ráno, bolo u nás na cestách celkom prijateľne, žiadne ,,sklo" a napodiv (možno pod vplyvom včerajších výstrah o zmrznutom východe) aj celkom umiernení vodiči... :)
    Deň teda naštartoval dobre, lebo zatiaľ ešte sedím vo vykúrenom kancli, varím si rannú kávu a čítam pri PC ranné správy...
    možno o týždeň to už bude inak v závislosti od hier mocných.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zdieľam tvoj názor, s tým plynom to tak skoro nebude, ešte to len príde.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Silviah, verím... u nás je zatiaľ ešte teplo, ale aj tak by som nemenil.. :)

    Gabriel, do jari hádam vydržíme, ale ide skôr o tie následky a dopady...

    mia, sme ako pešiaci na šachovnici, ale ani to nie, lebo v hre má pešiak oveľa vyššiu relatívnu hodnotu.

    OdpovedaťOdstrániť