2009/12/30

A je po

Už je skoro po sviatkoch, ostáva nám už len ten naj záverečnejší v končiacom roku. Silvester s plynulým prechodom do Nového roku je bodkou a výkričníkom, ale aj otázkou a veľkým písmenom na začiatku novej vety, zatiaľ holej a nerozvinutej, ale s veľkým, až ročným potenciálom 2010.

Vianoce sú už takmer dokonale zabudnuté. Boli podobné tým predchádzajúcim, len postupnosti stretávania rodiny boli u nás trochu pozmenené. Jazdil som na štedrý deň, aj na prvý sviatok vianočný, ale potom som už bol iba spolujazdec v najnovšom type Fabie.

Práve ten post spolujazdca ma utvrdil v názore, že sme veľmi dobre urobili, keď sme si v tom tohtoročnom "šrotovnom" nezvolili túto značku a typ. Nesedeli mi motorové vibrácie, ani celková hlučnosť a ešte zopár drobností. Na mieste spolujazdca mi však najviac chýbal volant :)

Tohtoročné a o chvíľu aj minuloročné Vianoce mi bude ešte dlho pripomínať drevená stavebnica historickej lode Santa Maria od firmy "c-mamoli", ktorú som akýmsi zázrakom dostal pod náš umelý vianočný strom. Tomuto zázraku budem musieť venovať kopec z času nastávajúcej budúcnosti.

Zatiaľ sa ešte teším na 365. deň roku 2009, nasledovaný prvým januárom 2010, pre šťastie naše i vaše.

3 komentáre:

  1. ten 365-ty den stareho roku budes mat iste pohodovy a tak pohodovo sa aj prehupnes do toho noveho... :)

    lebo

    cloveku je dobre do takej miery, ako to on sam chce...

    :)

    vela stastia............

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dakujeme za prianie. Zelame tiez vsetko len to najlepsie v roku 2010, no a samozrejme vela pohody a trpezlivosti pri skladani tej "mini" lodicky...:)
    Prijemneho Silvestra zela ima a spol.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wabt, uspešný rok 2010 popretkavaný zaujímavými udalosťami a pevným zdravím. :)

    OdpovedaťOdstrániť