2010/02/02

Potvorské sny

Niektoré sny sa snívajú až následne, po tom ako sa uskutočnia. Napríklad, minulý týždeň som bol u zubárky a snívalo sa mi s ňou až dnes. Nevysvetľujte si to zle, moja zubárka nie je čerstvá absolventka zubárskej fakulty a možno práve preto je odborne veľmi zdatná, perfektne plombuje brúsi i trhá. Jej sestrička je mladá, krásna a veselá (tak to má byť), ale do mojich snov sa jej nechce.

Niektoré sny sa diametrálne líšia od skutočnosti. Vo sne mi moja milá zubárka vytrhla dva dolné frontálne zuby, hrozná dupľovaná extrakcia. Ráno som sa zobudil s prievanom v hube a s ohromnou zubnou medzerou v sánke. Až pri zrkadle sa všetko vysvetlilo, zuby mám na svojom mieste. V skutočnosti som bol minulý týždeň iba na preventívnej prehliadke, teda žiadne trhanie nebolo.

A potom verte svojim snom!
Nielen, že niekedy chodia neskoro, ale ešte aj strašia katastrofickým scenárom.

4 komentáre:

  1. Sny o zubaroch su vacsinou neprijemne a spojene s bolestou...ale o to je prijemnejsie rano, ked clovek zisti, ze to bol vlasne sen...:)
    Dobru noc...a pekne sny...:)
    ima

    OdpovedaťOdstrániť
  2. podľa snára by to mohlo znamenať, že sa naskytne príležitosť pochybovať o čestnosti a úprimnosti niekoho, vrámci dákeho jednania

    tak snáď nič také nehrozí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nuž teda, aby som sa mal na pozore, ale v tomto čase jednám občas iba s poštárom a s babkami na trhovisku... Musím počkať na ďalší sen, lebo vraj nový sen prepíše pôsobnosť starého :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. z nadhľadu vzaté to bol vlastne celkom ,,príma sen".. :)
    snová situácia nebola infarktová, ale to báječné naštartovanie do nového dňa po zobudení .. :)
    *
    buď rád, že sen bol o trhaných zuboch a nie o zuboch, ktoré vypadávajú...

    OdpovedaťOdstrániť