2010/11/23

Metamorfózy

Dnes vôbec nemám náladu na písanie. Vlastne už je to minulý čas, práve som spočítal moje doterajšie články na wabovinách a s prekvapením zisťujem, že ich je 599. Tento bude mať číslo 600, to už stojí za to... Najprv osvetlím, prečo som nemal chuť do písania. Náladu mi pokazili televízne noviny. Bolo by to skôr na úsmev, keby to nebolo vážne. Ak ste dnes pozerali TV noviny (M), možno ste si všimli, že už máme definitívne novú vládnu televíziu, aj keď k tomu nabiehala už dávno...

Škoda si kaziť náladu, prepínam kanál, ale aj tak nič nové nemám. Len to okrúhle jubileum. Zapálim si 600 sviečok. Symbolicky a virtuálne, na pomyselnej torte a potom to nič, v ktorom je skomprimované nekonečno sfúknem do singularity. Alebo takýto krátky a bezobsažný príspevok sa nepočíta? Ej, keby si každý bloger položil takúto otázku pred zverejnením článku a potom by aj podľa toho konal.

Sebakriticky ho púšťam von...

:)


Príjemný večer, hádam som vás dlho nezdržal. 

4 komentáre:

  1. Takže máš jubileum. Virtuálne a gratulujem. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Máš v tomto blogu zachytený pekný kus svojho života, a to nielen myšlienky, ktoré ti vírili hlavou, ale aj príbehy, ktoré si zažil. K 600-ke blahoželám a želám ďalšie príjemné pokračovania..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aj ja sa pridavam ku gratulaciam a tesim sa uz dopredu na tu novu 600 (tovku) zaujimavych blogov. Pekny den.
    ima

    OdpovedaťOdstrániť