2010/12/17

Videl som Kleopatru

Za všetko môže Martina z Turca. Kvôli jej mediálnej hviezdičke som odpozeral celé jojkárske prominoviny. Viem, že je to hriech, ale hádam mi to Spojená televízia s rozhlasom (STVR) odpustí. Je to sila, celé tie "promislené" noviny. Od moderátorky cez celebritné hviezdy až po Skrúcaného s vyhladenými vráskami.

Dozvedel som sa, že Zora Coborová miluje gorily a rada by sa k nim presťahovala aspoň na dva roky. Skutočne vzrušujúce, keď si spomeniem, ako naša päťročná dcéra snívala o tom, že raz bude doktorkou zvierat na safari v Afrike. Potom z toho vyrástla.

Verešovej kalendár som už videl včera na internete a tu sa znova potvrdzuje, že internet je zdrojom nielen mojich informácií, ale aj bulvárne médiá z neho hojne čerpajú. Martinku z Turca avízovala moderátorka s nafúkanými perami už od začiatku niekoľkokrát, aby tým udržiavala pri obrazovkách divákov túžiacich po televíznych prominetoch a hviezdičkách.

Oplatilo sa, vydržal som až do konca. Do úžasného dialógu moderátorky s Kleopatrou o ničom, zmysluplnom. To sa už dnes nenosí, kde sú tie časy Václava Havla... Pravdu povediac, líčením sa od seba veľmi nelíšili, aj keď Martina sa líči sama, na polovicu s kamarátkou hneď ráno. Martina však mala hrubší rám okolo očí. To ma na celebritách najviac fascinuje a zároveň deprimuje...

Kedysi dávno bývalo zvykom celebrít, vystupovať pred kamerami v tmavých okuliaroch na očiach, dnes si dámy rámujú nahrubo svoje okuliare rovno na telo, na spôsob Mortyšie od Adamsovcov. Móda je veľká čarodejnica, niekomu stačia gorily v Afrike a niekto chce mať rámy okolo vlastných očí. Keď sme už u očí, rád by som ešte upozornil na červené okuliarové "záušnice" Štefana Skrúcaného. Efektné, vynikali tou červenou líniou od oka k uchu, musel som si to všimnúť.

Zo záverečného dialógu moderátorky s Kleopatrou z Turca, prerušovaného celebritnými vstupmi, som mal pocit ako by sa rozprával Dávid s Goliášom. Len za svet si neviem spomenúť, ktorá bola za Dávida a ktorá za Goliáša...

6 komentárov:

  1. To je zlate, ze si si spomenul, ze som chcela ist do Afriky, starat sa o zvierata...:) Ale z tej Afriky som az tak nevyrastla, no nastastie sme sa zastavili tesne pred nou...:)
    Pekny vecer.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymne si to pekne povedala. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jasne, prezradila som sa, ved nemozem byt anonym, ked som Tvoja dcera...:)Ale mozem byt len v skupinke anonymny pouzivatel, ked nepatrim k ani jednej skupine dopisovatelov.
    Pekny den...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To je novinka, že vraj sú tu nejaké skupiny dopisovateľov, to počujem prvýkrát. Neprečítala si si asi pravidlá... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No, pravidla som si neprecitala, ale vzdy som sa zaradila do skupinky anonym, pretoze nepatrim do ziadneho ineho profilu.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tu je každý za seba, či je anonym, alebo nick, alebo VM, ak má čo povedať, každý je mnou vítaný rovnako :)

    OdpovedaťOdstrániť