2011/02/07

Teplo, teplo...

Zimu som už slávnostne ukončil. Ešte by som sa mal zbaviť zimnej pneumatiky a jar môže začať. Zmenil som už aj "obutie" hlavy, zbavil som ju zimných vlasov. Som ústretový k holohlavým. Niekde som dokonca čítal, že vlasy nám nevypadávajú, len sa zmenšujú, až sa zmenšia do mikroskopických rozmerov, ale rastú ďalej. Potešilo ma, že je teda všetko tak, ako má byť.

Práve počúvam, že vládu už pália košické teplárne, potrebuje sa ich rýchlo zbaviť. Sami predstavitelia štátu tvrdia, že oni nie sú dobrými hospodármi. Dávajú si tým to najhoršie vysvedčenie. Privatizáciou teplární možno narastú odmeny manažmentu (aj odstupné) možno aj na dvojnásobok, akurát nikto zvonka už do toho nebude môcť hovoriť. Zaplatia to prirodzene odberatelia tepla. A štát (vláda) bude čistý. 

2 komentáre:

  1. Tým prvým odstavcom si mi privodil úsmev (hneď po ránu....a to je fajn) aj keď v tom druhom je ,,tragika" súčasných dní...
    Pri takých i podobných kauzách si uvedomujem, aký bezmocný je človek a hoc akú stranu zvolí, vždy sa to dostane do rovnakej roviny, kde sa na človeka neberie žiaden ohľad...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. V minulosti platilo, že nepoctivého správcu treba prepustiť a potrestať. Ale teraz akoby zdravý rozum prestával platiť. Dnes povedia, že riešením je predaj majetku... Podľa takejto logiky ak človeku napríklad vykradnú dom, na vine je on ako zlý vlastník a mal by teda ten dom čím skôr predať (lepšiemu hospodárovi - zlodejovi).

    OdpovedaťOdstrániť