2013/12/19

Čas pozdravov

Vianoce a Nový rok produkujú mnoho želaní aj na internete, preto sa pridávam k tomuto hlavnému prúdu. Nepridávam sa zatiaľ k "prezidentománii", ani k mejdanu u susedov. Ešte ani nebilancujem, na to bude čas neskôr, v novom roku.

Posielam srdečný pozdrav zemeguli, horám, lesom a vodám... Sviatočnú pohodu a poetické splynutie so svojimi blízkymi želám priateľom, pravidelným čitateľom i náhodným okoloidúcim.

Mám rád všedné veci, aj tie bývajú občas poetické, ale sviatky to majú vo svojom popise zakódované. Poézia je o pozdvihnutí ducha na vyššiu úroveň. Slová a rýmy v myšlienkach sú už len technikou, danou alebo nedanou nadaním.

Tak nech sa vám darí až do Silvestra a potom každý deň o krok viac...

Veselé Vianoce a šťastný Nový!


4 komentáre:

  1. Neželám obvyklé ,,šťastné a veselé Vianoce", lebo o tom, aké ich budeme mať, rozhodujeme takmer vždy len my sami.
    Želám však, aby sme mali mnoho vnútornej sily odolať nezriedka hektickým prípravám, netrápiť sa, ak všetko nevyjde podľa predstáv, ale dožičiť si naozaj nadhľad, vnímanie duchovnej i rodinnej atmosféry sviatkov, ale aj vnútorný pokojný ponor dovnútra seba, do svojich spomienok, kde majú svoje pevné miesta mnohí, ktorí nás v našom živote ovplyvnili bez ohľadu na dobu, ktorú s nami zotrvali. Niektorí preleteli ako kométa s jasnou stopou, niektorí sú tam doteraz.

    Želám Ti pokojné vnímanie sviatkov :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za rozvinutie vianočnej atmosféry a želám ti... to čo si želáš. :)

      Odstrániť
  2. Pripájam sa so želaním všetkého dobrého...
    (A nech nám to ešte dlho bloguje:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka za želanie, to blogovanie je už takmer synonymum zmysluplnosti :) Všetko dobré pre Priestor jeho autorov a admina.

      Odstrániť