2008/05/31

mimochodom...

Zaplietol som sa do sci fi príbehu a ani nestačím sledovať čas ako beží okolo mňa. Kto za to môže? Ja, nikto iný... Strašne dôležité veci sa tu medzitým stali. Predvčerom som stúpil na klinec, do päty sa mi zapichol presne jeden centimeter. Kosť je našťastie trochu ďalej, ale nič sa nekoná, po ošetrení je miesto úplne pokojné...

Včera som dával auto do opravy a tak som sa cítil voľný, že som išiel domov pešo dve hodiny. Fakticky to nie je tak ďaleko, len pol hodiny som sedel v krčme Pod orechom. Je tam fantastická krčmárka, načapovala mi síce skoro z dna suda, vzápätí narážali druhý, ale ten zjav! Piercing na spodnej pere, obvod pása odhadujem na dva metre, výška meter osemdesiat a hmotnosť najmenej 150 kg. A na tvári milý úsmev.

Začínam sa orientovať na letné stravovacie návyky. To je tiež vrcholne dôležitá aktualita. Dnes som napríklad večeral, višne priamo zo stromu, zajedal som ich výbornými jahodami, čo rastú tiež tam a pre zmenu chuti som si natrhal mladý hrášok. To bolo v záhrade, a doma som si dal navrch iba pivo Topvar Premium... Nie, následky nie sú také ako si myslíte, je mi fajn.

Teraz keď som už vypustil zo seba všetko dôležité, môžem pokračovať na úrovni vedeckej fantastiky... To "vedecké" berte s rezervou, lebo ja za to nemôžem, že ten žáner sa tak volá... Už mi je lepšie.... :)

4 komentáre:

  1. Dufam, ze rana po klinci sa zahoji bez komplikacii...:) Vyborna vecera...plody zahrady. Pripomina mi to, ako ked si v primori das plody mora...:) Obe su zdravou vyzivou....:)
    Ta krcmarka, to je zjav novodobych casov...su vsade okolo nas, prepichnute nosy, usta, usi, pupky, vsetko co sa prepichnut na tele da...a popri tom, uz sa nenosia obrazy v bytoch a na stenach, najmodnejsie su "umelecke" vytvory na vlastnych telach...:)
    ima

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ima, fantasticky si to vystihla.. najviac sa mi páči tá jemná irónia vo vete:

    "...sú všade okolo nás, prepichnuté nosy, ústa, uši, pupky, všetko čo sa prepichnúť na tele dá..."

    :):)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak tá večera je super, len si ju neviem predstaviť v kombinácii s pivom - u seba:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. letná strava.. tak na to sa teším i ja.. :)
    na rozdiel od teba, ja si však musím na tú ,,vlastnoručnú" ešte chvíľu počkať
    .
    prepichnutie nevadí...len nech ostane príjemný (aj keď opiercingovaný)úsmev na príjemnej tvári..

    OdpovedaťOdstrániť