2006/08/15

Skúmal som G-body

Hneď podotýkam, že nejde o Grafenbergove body, ale o body označované ako GPOS - Gravity Point of Surface, (skrátene G-bod) teda gravitačný bod na povrchu. Inak povedané, je to hľadanie a skúmanie bodu, oblasti na ľudskom tele, alebo na odeve, ktorá priťahuje ako prvá zraky okoloidúcich.

Vyzerá to na prvý pohľad dosť nevedecky, ale zaoberajú sa tým seriózne výskumné tímy. Napadlo ma to dnes, keď som zabíjal čas čakaním na VIP (veľmi dôležitú osobu). Sústredil som sa na ľudí, ktorých som stretal. Priznávam, prevažovali ženy. U mužov by som aj tak nevedel posúdiť relevantnosť pozorovania.

Po hodine pomalej chôdze sem a tam, som bol síce príjemne unavený, ale zabitý čas som už neopovažoval za zabitý. Výsledky pozorovania som si nezapisoval, tak nemôžem predložiť štatistiku prieskumu, môžem len potvrdiť, že to bolo zaujímavé. Odporúčam vyskúšať, keď budete na ulici čakať na Veľmi dôležitú osobu, ktorá mešká...

.

10 komentárov:

  1. Ten večerný záber Schneidrovej ulice
    s dómom sv. Mikuláša na "tope" sa Ti podaril.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten večerný záber bol urobený "z ruky".

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ,,môžem len potvrdiť, že to bolo zaujímavé"

    wabt, aj keď sa k tomu nevyjadruješ, celkom by ma zaujímalo, čo bolo to ,,zaujímavé", čo si pozoroval na okoloidúcich ženách, keďže muži tvoju pozornosť neupútali (čo zas celkom chápem)

    :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mia, predpokladám, že ťa to zaujíma čiste technicky... Sám som bol prekvapený, že to boli hlavne odhalené brušká žien s pokleslými opaskami nohavíc... a nevadili ani tie viac vyčnievajúce... asi som podľahol módnej vlne, ale zaujali ma aj do fialova sfarbené vlasy staršej dámy vyvolávajúce otázku: Prečo?...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. wabt, a ako ináč by ma to malo zaujímať :))))

    ja som, predpokladám zatiaľ ešte celkom normálna :)))..ja na tvojom mieste sa zamerám na mužov...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. teda, kebyže čakám na VIP :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. mia, máš v tom moje porozumenie...

    OdpovedaťOdstrániť