2008/04/01

Toto nie je prvý apríl

Som nevrlý a pritom dnešný večer tak pekne začínal pokračovaním Normálnej rodinky od Petra Marcina... To vážne, už som si dal túto parodicko-komickú grotesku do svojej čítačky... Teda nie do Gúgl-rídla, ale do Rainlendára.

Dnes večer som sa rozhodol, že utorky venujem televízii, ale už mám aj aké-také pochybnosti o správnosti tohto rozhodnutia. Marcina beriem, zdá sa, že si prečítal moje predchádzajúce blogové hodnotenie, že tento druh humoru a satiry mi vyhovuje. :)

Na chvíľu som si prepol aj na jednotkové SOS, vraj prvo aprílové, kde práve Polnišová pokrikovala v posilovni na cvičenky a cvičencov. Nevydržal som dlho, obával som sa, že z toho škreku ma rozbolí hlava. Ale o tom inokedy.

Môj televízny večer pokračoval Šípovou "Všechnopárty" o peniazoch a financiách. Poznám aj príjemnejšie témy, ale šípovitý inteligentný humor znášam veľmi dobre. Debatovali o štátnych financiách, burze a českých bankovkách... Môžu, Euro ich ešte nestraší...

V závere sa Šíp pýtal autora návrhu všetkých českých bankoviek, ktoré cudzie peniaze sa mu najviac páčia, tak som čakal, že povie: Slovenské. Ale nie, nepovedal. Najkrajšie vraj boli dve bankovky cárskeho Ruska...

Záverečnou bodkou za mojim "sedením" (v závere "ležaním") pri TV aparáte, bola Zuzana Bubílková... Šlo to celkom dobre až k bodu, keď jej už nestačilo české politické javisko a vrhla sa ako za starých čias na Mečiara a Slotu...

Ako to dopadlo, už si nepamätám, lebo v tom zlomovo dôležitom bode relácie som ako na potvoru zaspal. Už chápete, prečo som nevrlý? Nejde o zaspanie, to by bolo v poriadku, ale to pred-polnočné prebúdzanie... Tak som si prišiel, s prepáčením, vyliať zlosť sem k vám do svojho blogu.

Polepším sa, dúfam... Na budúci utorok. Haha - prvý apríl! Mňa dnes nikto nedobehol... (okrem Bubílkovej).


________________________
nevrlý príd. mrzutý, podráždený; nevľúdny, morózny: n. človek, pohľad;

10 komentárov:

  1. Jasné, že som si to prečítal, dva dni som potom prepisoval už hotový scenár. Máš to u mňa wabte!

    Marcin

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jo,, proč bych si nemohla zaspomínat na staré dobré časy když ještě bylo "Co týden dal" a já mluvila slovensky.. Občas si spomenu na zlaté časy pana Mečára.. Příště se snaž nezaspat. Zuzana

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Prepínala som podobne ako ty, ešte som zazrela kúsok paneláku, Najdlhšie som vydržala pri kriminalke CSI (celkom rada tieto kriminálky pozerám), zaujal ma skutočne "láskavý" humor Šipa, aj keď som stihla iba jeho koniec, Bubílkovú som pozrela poprvé ale nie veľmi ma zaujala, takže k Mečiarovi som sa nedostala.
    .
    Teraz som si uvedomila ako nás televízne programy spájajú, sú večery, kedy takmer všetci robíme to isté,...prepíname :-))
    .
    Pekný deň prajem

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja som neprepínal. na privát sa nám - verím, že dočasne - nasťahovala mamička s dvoma deťmi: jedno ešte nevie rozprávať, druhé už (s vedomím rodičky) fajčí... majú trochu problém s upratovaním po sebe, na stole v obývačke majestátne trónila šupka z banánu, na zemi boli čipsy, za dverami odpočíval kelínok od jogurtu (áno, znie to fantasmagoricky, viem :) - tak som si v obývačke vyhlásil súkromnú karanténu, vyhýbam sa jej. Dnes neočakávam progres, takže miesto večerného lustrovania televízneho vysielania asi budeme mať dišputy s maminkou... teším sa!

    (chcel som to od hnevu včera v noci spísať na svoj blog, ale nemal som pripojenie na net ;)

    inak - good pojem "rainlendár" ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. filip tak toto poznám. Keď prídu vnúčence, tiež to tak vyzerá :-)) Nie je tak často, takže viem s tým v tých chvíľach žiť a je pravda, že vtedy televíziu nepotrebujem :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja také problémy s programom zriedkakedy mám.. :)
    už len preto,že takmer vždy sa k programu nie usadím, ale ,,uležím" a
    ešte aj zababuším do deky a pozeranie/spanie môže začať...
    čo je to polnoc v stave bdelom, ani nepamätám :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. filip - celkom slušné nedorozumenie:
    "inak - good pojem "rainlendár" ;)"

    http://www.rainlendar.net/cms/index.php

    :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. veronika.... TV spája, ale i rozdeľuje..... podľa rímskeho: Rozdeľ a panuj !

    :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. mia, záleží na šírke gauča a veľkosti deky... tak to môže byť príjemné.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ujha... :D tomu teda vravím mýlka :D:D

    a ja pako, že rainlendár je obdoba kalendára, kde si zapisuješ, čo budeš robiť v časoch, keď prší a nič outdoorové sa robiť nedá :))

    čo už, zas som múdrejší ;)

    OdpovedaťOdstrániť