2009/10/21

Zdravie a mediálny humor

Relax...

Opäť som tu a rekapitulujem si udalosti posledných dní. Po prvom dni rehabilitácie, som bol mierne unavený, ale včera som už pozoroval zvláštny jav. Keď som kráčal zo strediska, uvedomoval som si to jemné príjemné chvenie svalstva nôh s pocitom istoty, že kráčam na súhre svalov a nie na kostiach obalených mäsom...

Moje rameno, vďaka ultrazvukovej masáži a rašelinovým zábalom tiež získava svoju starú hybnosť, rozšírilo si svoje limity, za čo ma moja doktorka o dva týždne iste pochváli. Chválim si hlavne podvodnú masáž na novom zariadení rehabilitačného strediska, a samozrejme plávanie v bazéne, to je bodkou za perfektným relaxom, aj vďaka príjemným sestričkám.

Opäť som si obnovil prax môjho vlastného plaveckého štýlu rýchleho plávania, z čoho mám radosť a dávam si predsavzatie, že v plávaní budem pokračovať vo veľkom plaveckom bazéne. Dopracovať sa k vlastnému štýlu plávania, považujem za svoj novátorský úspech. Nie, nemám to patentované, kto chce môže sa prísť pozrieť o dva týždne do veľkého olympijského bazéna na bezplatnú ukážku a prevzatie licencie :)

Mediálna patapolitika...

Nemohol som toto dnešné malé pousmiatie označiť ako politika, lebo je to pre osoby znalé skôr oblasť humoru v tomto priestore (okolo GPS 48°N, 17°E). Správa z médií: "Slovensko kleslo v slobode tlače o 37 priečok". Pre dnes končím a čakám ako zareaguje slovenská pobočka "tej organizácie" na moju mediálnu slobodu prejavu. Predpokladám že skočím o 37 priečok vyššie.

4 komentáre:

  1. ach, tie sestričky... ;)
    prečo sme len my, ženy, ukrátené o príjemných pekných tmavovlasých bratčekov. . .s akou radosťou by sa to chodilo na ošetrovanie ... ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mia, čo máš proti sestričkám, veď sú príjemné ku každému pacientovi?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. wabt, no naozaj nič podstatné, aj keď ja nemám až také dobré skúsenosti so všetkými... iba s niektorými ... :)
    ale to málo zdravotných bratov, s ktorými som musela komunikovať, tak tí boli všetci príjemní... :)
    ktovie, čím to bude...
    *
    preto ten žmurkajúci smajlík na konci poslednej vety... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mia, ja som sa chvalabohu ešte so zdravotným bratom nestretol, stačia mi sestry, ale kto chce brata, nech ho má :)

    OdpovedaťOdstrániť