2007/03/09

Zabávajte sa, prosím

Mám pre vás "blog na piatok", tentokrát taký, aby ste sa usmievali, smiali, alebo až (občas) rehotali... Nie nebojte sa, nebudem to ja, kto vás bude chcieť rozosmiať. Moje sú len inšpirácie k humorným génom, ktoré som našiel tuto vedľa...

Najprv odporúčam truľovník, niečo na spôsob Skalického trdelníka, lenže tento nie je zo Skalice a nie je až tak presladený... Ak budete dostatočne trpezliví, zaručene nájdete v zozname "truľovín" tie perly, ktoré vás rozhýbu k smiechu.

Keď budete mať za sebou truľovník, už budete vedieť o čo ide a môžete sa porozhliadnuť po aktualitách tohto nesporne zaujímavého kefowebu. Chvíľami buďte opatrní, aby ste nestúpili do ... niečoho mäkkého... Opatrne treba pristupovať aj k čítaniu takých chuťoviek, ako je Šušňový vlak a podobne...

Zvlášť zaujímavý mi pripadá ročník 2005, alebo rovno môžem poukázať na silikónovú diétu, stať o vplyve kakaa, ale je tam aj (takmer) vážna rozprava o láske a básnikoch a o tom, ako sa rodia lásky... Nebudem vás ďalej unavovať linkami, veď kto chce, si tam všetko nájde... Takže na záver ešte niekoľko pozoruhodných názvov:

- Verejné intímnosti
- Balada o vyváženom vzťahu
- Pochovaný v spomienkach

A dosť... aj tak už nemám čas na vypisovanie, idem čítať kefoweb... je tam toho dosť.

Úplne na koniec malá ukážka z ponožkového cyklu:
Kedysi som z recesie kupil svojej kamaratke balicek nohaviciek s napismi Sunday, Monday... a povedal som jej, ze ak mi to chce oplatit, moze mi k sviatku kupit balicek treniek s napismi January, February ... Bolo to pre nu nieco nepredstavitelne, ale mne to pripada celkom logicke. Len by ma mrzelo, ze februar je taky kratky a neboli by uplne dorazene.
.:))

5 komentárov:

  1. maroško, myslel som si, že ti to bude blízke.. Som rád, že potešilo..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dobrý nápad tie "Tvoje" linky. Dík. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Silvia, dúfam, že ti to privodilo aj nejaký úsmev na tvár..

    OdpovedaťOdstrániť
  4. nahliadnuť na kefoweb naozaj stálo za to.. :)
    vďaka..

    OdpovedaťOdstrániť