2007/04/06

Candle and Wind

Tak nejako by sa dal pomenovať dnešný deň. Vstal som skoro ráno, bez budíka, len tak zo zvyku. Možno sa zo mňa stane ranostaj, už na sebe pozorujem, že menej ponocujem... Ale to sa ešte môže vrátiť do starých koľají, prácu nechám iným a ja obnovím svoj nočný život.

Včera, pred spaním ma trápil jeden problém, na mojom najobľúbenejšom fotoaparáte (jedinom) sa odlomila časť držiaku dvierok batériového priestoru. Hrozilo vypadnutie akumulátorov a spôsobovalo to aj výpadky napájania a stratu dát.

To ma trápilo večer pred spaním, čo s tým? Dať do opravy, znamená byť dlhší čas bez aparátu, nehovoriac už o tom, že by to stálo niekoľko tisíc... Ráno som vstával v dobrej nálade, len som nevedel, či je na príčine príjemný sen, alebo niečo iné. Asi to bolo oboje...

Skrátka, dnes je taký deň, že dostávam darčeky... Jedným z nich bola aj košeľa, v ktorej boli použité špeciálne formovacie spony, na prvý pohľad, po malej úprave vhodné ako východiskový materiál na opravu dvierok na foťáku..! Začal som zhlboka dýchať, aby som nič nepokazil a po raňajkách som sa na 10 minút stal servisným technikom Olympusu....a ... dielo sa podarilo, nové riešenie je lepšie a spoľahlivejšie ako originál...

Ďakujem všetkým, ktorí mi dnes gratulovali k narodeninám...

Sviečku na torte sfúkne môj vlastný "wind" a pripijem si na vaše zdravie nápojom starých škótskych pašerákov "Old Smuggler"... lebo som sa nenápadne prepašoval do nového roku svojho života (n+1).

Na zdravie.


.

15 komentárov:

  1. Nielenže oslavuješ narodeniny v rovnakom týždni ako ja, ešte aj piješ to, čo ja!
    Všetko najlepšie k narodeninám, ty baran jeden! ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. maroško, aj Tebe (všetko naj) :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nuz tak velaaa peknych dni. Vsetko najlepsie !!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. rada sa pripájam- všetko najlepšie, veľa krásnych dní!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nádhera, už viem, ako vás o rok znova zaktivizovať... Ale vážne vám ďakujem a vôbec mi nevadí, že som si tieto gratulácie vyprosil... potešili ste ma.

    maroško, nech žijú barani a tebe zvlášť všetko naj-, hlavne naj-zdravie, hoci aj s tou dobrou whisky nazdravie.

    silvia, jednoducho - ďakujem.

    pustovníčka, aj tebe každý pekný deň, ďakujem.

    femma, vždy keď to meno čítam, spomeniem si na Paríž, na jednu príhodu... som rád, že si sa pripojila, ja ďakujem za krásne dni v želaní, ale som vďačný aj za tie druhé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. wabt+silviah:
    viem, že to nie je miesto na moje blahoželania, ale keď už to tak vyšlo, ďakujem vám obom.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tak teda veľa šťastia... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. všetko najlepšie a aj keď sa to nepatri na cudzom blogu tak aj maroškovi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. mia, ďakujem.

    ostrovanka, ďakujem.

    Tu je dovolené gratulovať všetkým baranom... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tak všetko najlepšie k narodeninám :-) aspoň takto dodatočne .-) a pekné sviatky! Bett

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ehm..prepáč..ja som nevedela, že si mal narodky. Prajem veľa veľa vecí, čo ťa dovedú k úsmevu.

    Zdá sa mi, že v tomto sa akosi viac odráža Tvoj štýl písania, ktorý sa mi páči. Plánujem Ti už táák - ,,strašne" - dlho napísať mail..a ešte som nenapísala...hádam ešte napíšem.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Aaaa ešte som chcela.. ja nemám vlastný fotoaparát, ale rada fotografujem, lebo milujem umenie. Niekto mi moje fotky vymazal. Aj zálohované. Je mi jedno, kto z rodiny, ale.. je mi tých fotiek ľúto. Boli krásne. Aspoň pre mňa mali fakt veľký význam...

    OdpovedaťOdstrániť
  13. aventerra, ďakujem za peknú gratuláciu a vôbec nevadí, že trochu neskôr...

    Prekvapila si ma zhodnotením môjho štýlu, aj za to ďakujem a budem sa snažiť polepšiť.. tie všedné veci z práce, asi by som mal prísť na iné myšlienky.

    Je mi ľúto tvojich stratených fotiek, je to veľká strata, ktorá len tak neprebolí, viem si to predstaviť, aj keď sa mi zatiaľ niečo podobné nestalo. Ale nedaj sa odradiť od fotografovania, je veľa objektov a príbehov, ktoré stoja za zachytenie.

    OdpovedaťOdstrániť