2007/10/02

Zastavenie

Viem, že by sa patrilo napísať viac ako jednu vetu, ale niekedy aj tá jedna stačí podnietiť fantáziu. Niekedy dokonca aj fantáziu diskutujúcich.. O diskutéroch však len v dobrom, lebo oni sú korením blogu, ich si treba vážiť a ja si ich vážim.. Tých verných, aj tých druhých, ktorí sa tu len tak náhodne zastavia (zastavili) a pridajú (pridali) svoj názor počas uplynulých 17 mesiacov k mojim 162 zamysleniam na wabovinách...

Ďakujem...
___________
motto pod čiarou:
"Kvalita a osobnost bloggera formuje i kvalitu komentářů. Pod skvělým blogem jsou skvělé komentáře, pod hloupým blogem jsou hloupé komentáře..."

(z diskusie k článku "
Psát blog je stále těžší a těžší")

6 komentárov:

  1. predpokladám, že to zastavenie predstavuje iba tvoje hlboké nadýchnutie sa pri kráčaní po svojej blogovej ceste a malé obzretie sa do minulosti..
    ...lebo cesty väčšinou vedú ďalej a ak zastaneme, stratíme šancu objaviť prekvapenia v ich zákrutách, ktoré sa ešte len nejasne vynárajú z diaľky, ale už ich tušíme.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mia, dýcham pravidelne, občas sa obzerám za seba i vedľa seba, len niekedy sa mi zdá, že nejdem po ceste, ale po koľajniciach..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to neva. koľajnice majú isté mínusy, ale ber to aspoň tak, že železničná doprava je najbezpečnejšia (?) a najekologickejšia (?)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hej, filoss, to máš pravdu, ale vlak nestojí v každej dedine, ak tam chceš, musíš často vystúpiť... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. wabt, človek veľakrát dospeje do situácie, kedy je nútený ísť po koľajniciach, vedúcich nemenným a vopred daným smerom...či sa mu to páči, alebo nie..

    OdpovedaťOdstrániť
  6. mia a všetci tu, čo ma inšpirujete.. takto je to ono, diskusia má svoj vlastný smer, od môjho "zastavenia" sa iba odrazila a plynie svojou vlastnou cestou... cestou bez koľajníc a bez pevných ohraničení z betónu..

    Ale aj cesty majú svoje nemenné ciele... človek niekedy chce kráčať voľnou krajinou a lesom, vystúpiť na vrcholky hôr.

    Len tak voľne blúdiť mimo ciest a koľajníc, kráčať len v smere podľa stôp a odtlačkov spriaznených duší, nechať sa viesť snom a fantáziou...

    ....
    ...
    ..
    .

    OdpovedaťOdstrániť