2009/10/17

Panské huncútstvo

V sobotu by sa nemalo hovoriť o politike, zvlášť by sa o nej nemalo hovoriť hneď po obede, lebo to neprispieva k pokojnému tráveniu. Ako k tomu prídem po perfektných francúzskych zemiakoch, aby som počúval ako sa hádajú dve nezmieriteľné poslankyne o tom, či sa sudcovia boja, alebo nie. Každá má svoju pravdu a drží sa jej ako pes ježa, tak načo "diskutovať".

Aj tak neviem, prečo by sa mali sudcovia báť, veď v hre na policajtov a zlodejov sa boja iba zlodeji. Nie je už toho panského huncútstva príliš, keď už aj tí, ktorí by mali byť absolútne nestranní a riadiť sa iba zákonmi, začínajú rebéliu? Že by to boli oneskorené dozvuky novembra, alebo nahrávka na smeč pred blížiacimi sa voľbami? Mám taký nepríjemný pocit, že takých ešte bude obojstranne viac.

5 komentárov:

  1. Problém bude asi v tom, že nebudú asi tak nestranní. V tom našom súdnictve to nebude až tak "košér".
    P.S. To bola len sobotná diskusná relácia. A čo potom napíšeš po nedeľnej. :-o

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som mal na obed náhodou tiež francúzske zemiaky, ale poobede som kúpal psíka. To bola iná zábava! Aj mi hneď vytrávilo!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Maroško, zdá sa, že najlepší priateľ psík je tá správna voľba na sobotné popoludnie. Čo už máme robiť my bezpsíkovití?

    Gabriel, neviem kto bude v nedeľu "nestranne" vyargumentovávať svoju stranícku pravdu, ale ja si už nedám pokaziť siestu. :)

    OdpovedaťOdstrániť