2009/10/22

Rytmus života

Chválim si tento rytmus života, v ktorom existuje internet a hlavne blogy. Nebyť blogov, musel by som sa viac starať o našu záhradku. Možno by to zvýšilo "árové" výnosy, ale iste by som sa aj viac, ale možno aj celkom zdravo na čerstvom vzduchu narobil. Nie je to tak, preto kvôli internetu kupujeme zemiaky a cibuľu od veľkopestovateľov. S našim cesnakom vydržíme do pol zimy, len papriky máme prebytok počas celej sezóny a paradajok tak akurát.

Rytmus života najčastejšie určujú naše žalúdky. Aj dnes ma žena rytmicky poslala kúpiť pol chleba, a ešte čosi, čo mi pripísala na papierikovú objednávku. Chcel som do supermarketu, ale nemal som 1€ na košík, tak som zašiel k pokladni, že si drobné zamením. Slečnu som požiadal o celé euro za moje drobné, ukázlo sa však, že mám iba 99 centov, tak mi to euro nedala, napriek prísľubu, že po nákupe to doplatím. Som síce podľa slečny nedôveryhodná osoba, ale slušňák, tak som poďakoval a kúpil som chlieb u konkurencie v špecializovanom obchodíku oproti.

Vo všeobecnosti sa radšej podrobujem rytmu života s internetom, ako rytmu podľa papierových novín. Keď sa mi výnimočne zažiada zapáchajúceho novinového papiera, tak si kúpim istý, vraj mienkotvorný denník, aj keď ho v podstate považujem za polovičný bulvár a moju mienku nemá šancu utvoriť, maximálne si vytvorím mienku o úrovni novín. Párkrát som sa už nechal dobehnúť nabubrelou reklamou na prílohy, v ktorých nakoniec zvyčajne nie je nič nové, ani zaujímavé, iba zopakovanie všeobecne známych faktov...

Aby som nezabudol, na tom papieriku som mal dnes napísaný okrem pol chleba aj časopis Rytmus života. Nemám rád ten "rytmus", lebo vždy keď ho kupujem sa červenám a ospravedlňujem sa, že ten bulvár nie je pre mňa, ale pre moju ženu. Sám by som taký časopis ani neprelistoval. Aby ste si o mne nemysleli, že nakupujem len podľa papierika, tak som dnes namiesto polovičky kúpil chlieb celý a k nemu ešte balíček pekárenských slaných tyčiniek a lákavo vyzerajúci turecký med (mňam) ako odmenu za cestu s rytmom života.

4 komentáre:

  1. fakt existuje taký časopis? A neulievaj sa toľko! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak to sa naozaj radšej podrobuj rytmu života s internetom a žalúdkom :) ako trebárs s Rytmom života
    http://www.bauermedia.sk/casopisy/rytmus-ivota/, lebo vraj ,,Cieľovou skupinou týždenníka sú ženy vo veku od 20 do 59 rokov"... :)
    čo sa to človek nedozvie...
    tak ešte zopár rokov mi ostáva na to vzdelávanie, lebo záber má časopis široký...... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. germa, odkiaľ to máš, že sa ulievam? Ja som si myslel, že som prepracovaný a preblogovaný tu ho máš, ty o mne takto!

    Mia, ty si zase niečo nové objavila, že vraj pre ženy od 20 do 59... Takže správne sa necítim byť cieľovou skupinou.. To mi spadol kameň.. len neviem, odkiaľ tú cieľovú skupinu máš, lebo ja som na tej stránke našiel toto:
    "RŽ je časopis pre moderného človeka, ktorý sa zaujíma o dianie okolo seba." Tak si teraz vyber.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. wabt: http://medialne.etrend.sk/tlac-spravy/bauer-spustil-slovensky-rytmus-zivota-prichadza-najtvrdsi-bulvar.html
    šiesty odstavec... :))

    OdpovedaťOdstrániť