2007/07/12

24 hodín denne

Očakávané dni slastného ničnerobenia sa zatiaľ nedostavili... 24 hodín prázdnin denne sa transformovalo na niečo horšie, ako je práca - na rôzne organizačné a tomu podobné starosti pre 60 ľudí, ktorí majú na každú vec 60 rôznych názorov. Súčasťou blázninca je aj stavebne technický dozor nad niekoľko miliónovou stavbou, rozčuľovanie nad majstrovstvom majstrov...

Na ilustráciu len taká maličkosť, pokazil sa elektrický zámok, privolaní majstri v počte 5 ks skonštatovali, že to sa nedá opraviť, lebo vnútri sú v tom elektrónky.. a pred tými majú oni strach... Tie "elektrónky", to je v skutočnosti jeden obyčajný elektromagnet a zopár drobných mechanických elementov. Keby tá vec nebola v záruke, tak to opravím na počkanie...

Skrátka, tento spôsob leta mi príliš nevyhovuje, napriek ranným teplotám okolo 12°C sa už teším na dovolenku... A to je ďalšia akcia, ktorú treba tak trochu pripraviť. Lokalita je už známa, trasa cesty v podstate tiež, len ubytovanie treba zabezpečiť, alebo ísť na slepo... Nebude to k moru, tam by som rád, ale ako, keď sa mi nechce lietať?

Miesto, ani čas dovolenky dopredu neprezradím, ani dlhšia prestávka na blogu nemusí znamenať dovolenku :). Celkom prozaicky strácam v tomto zhone inšpiráciu.

3 komentáre:

  1. :-))) Skúsený stavebný dozor sa občas dostane do takmer neriešiteľných situácií. Aj konfliktov.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. silvia, asi to poznáš..... len s logikou príliš nesúhlasím, lebo skúsený konfliktom predchádza... a každá situácia má riešenie, len nie vždy sa všetkým vyhovie... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veru poznám. Čiastočne Ti dávam zapravdu, ale jedným dychom konštatujem, že niekedy aj skúseného musíš - chceš-nechceš - vymeniť (aj keď má pravdu).

    OdpovedaťOdstrániť